De beste e-scooter van 2020 - 2021

De beste e-scooter van 2020 - 2021

We hebben alle e-scooters van onze site met elkaar nog één keer goed vergeleken en de resultaten hieronder voor je neergezet. Om te bepalen welke e-scooter het beste is gaan we eerst kijken naar wat voor onze klanten belangrijk is. Op de eerste plek staat soliditeit en betrouwbaarheid. Je wilt uiteraard niet met pech langs de weg komen te staan.

Op de tweede plek staat de actieradius. Je wilt immers wel een stukje kunnen rijden voordat je weer moet gaan laden. Meer weten over opladen? Kijk hier.

Op plek drie staat het rijgedrag van de e-scooter, hoe rijdt de e-scooter? is de e-scooter wendbaar of juist vrij stroef? Ook dit nemen we mee in onze test. 

Hieronder vind je de top 3 e-scooters van onze site. 

Nummer 1: Nipponia F3 

De Nipponia F3 is een professionele e-scooter van hoge kwaliteit en voorzien van moderne en goed doordachte techniek. De Nipponia F3 is puur gericht op consumenten, in tegenstelling tot zijn grote broer de Nipponia F7. De Nipponia F3 heeft een aanschafprijs van €3.397,00, dit lijkt wellicht niet de goedkoopste in zijn klasse, maar dit is wel het geval. Je krijgt namelijk bij de standaard uitvoering 130 volle kilometers, geen één andere e-scooter heeft op dit moment een betere prijs / actieradius verhouding. Dus ben je opzoek naar een prachtige e-scooter met een enorme actieradius voor de juiste prijs? Dan hoef je niet verder te lezen. 

 

Nummer 2: Nipponia E-legance

Een luxe en degelijke e-scooter voor een uitmuntend scherpe prijs. De Nipponia E-Legance voldoet aan al je verwachtingen. De Nipponia E-Legance onderscheidt zich niet enkel met het spraakmakende Italiaanse design, maar eveneens motorisch en elektronisch. De e-scooter beschikt over een 3000 Watt motor van het merk Bosch en een 26Ah bij 60 volt accu. Daarnaast maakt de Nipponia E-Legance het mogelijk om 3 accu’s aan te sluiten, waardoor je geen zorgen hebt over het tijdig opladen. Met 3 accu’s heb je een bereik van +/- 240km, dat is voor een elektrische scooters erg veel. De e-scooter voelt zeer comfortabel aan en het zadel biedt veel ruimte voor de bestuurder en de passagier. Kortom, een echte eye-catcher waarmee je optioneel een enorm veel rijbereik hebt.

 

Nummer 3: Doohan iTango

Ben je opzoek naar een elektrische driewiel scooter? Dan is de Doohan iTango de hoge kwaliteit e-scooter voor de juiste prijs. Door het dubbele voorwiel heb je meer grip op het wegdek, ook bij slechte weersomstandigheden. Elk wiel heeft een eigen rem, dit betekend dat er 3 remmen aanwezig zijn, de remweg is hierdoor erg kort. Tevens is de iTango uitgerust met veel extra’s, zoals de automatische LED verlichting, alarmsysteem, keyless-go en een roll lock. Ben je opzoek naar iets meer stabiliteit op een super moderne e-scooter? Dan is de Doohan iTango de e-scooter die bij jou past!

 

Wil je graag persoonlijk advies over welke e-scooter bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Laat een reactie achter

Waar ben je naar op zoek?

Mijn winkelwagen