Over ons

Over E-scooterexpert.nl

E-scooterexpert.nl is meer dan een e-commercebedrijf. We zijn altijd bezig met onze producten en onze klanten. We streven ernaar om iedereen elektrisch te laten rijden met een glimlach.

Het begin

Begin 2020 is Tim begonnen met E-scooterexpert.nl, door zijn passie voor mobiliteit en duurzaamheid waren elektrische scooters een logische stap om te gaan verkopen. De eerste maanden op een kleinere schaal, maar eind 2020 ging alles in een stroomversnelling. Mede- eigenaar Chevano kwam binnen het bedrijf en samen hebben we al veel mensen een glimlach mogen bezorgen met onze e-scooters.

De toekomst

Wellicht heb je het al meegekregen, vanaf 2025 worden e-scooters verplicht (snorscooters, blauwkenteken) en vanaf 2030 geldt dit ook voor bromscooters, geelkenteken. Hierop willen we zo goed mogelijk inspelen, we geven onze klanten advies en beantwoorden alle vragen die er zijn. We snappen dat het wellicht een beetje spannend is om over te stappen naar een elektrische scooter, hier helpen we je graag bij. Kom gerust langs bij onze showroom voor een bakje koffie en ervaar het duurzaam rijden van de toekomst, gelieve wel even een afspraak maken alvorens langs te komen.

Showroom

We hebben een showroom in Giethoorn, wil je hier een proefritje maken of wil je meer informatie? Maak een afspraak om langs te komen en wij hebben de koffie voor je klaar.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over een e-scooter, het gebruik hiervan, de levertijd, of gewoon iemand aan de lijn willen hebben? Bel of mail dan zonder twijfel, we staan elke dag voor je klaar.

  • Tel: 085 - 004 14 66
  • Email: Info@e-scooterexpert.nl
  • Telefonisch bereikbaar: Ma-Za 09:00-22:00
  • Livechat beschikbaar: Ma-Zo 07:00 - 22:00

Waar ben je naar op zoek?

Mijn winkelwagen