Over ons

 

Waar hecht e-scooterexpert waarde aan?

E-scooterexpert.nl hecht veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zoeken naar de beste aanbiedingen die beschikbaar zijn voor onze klanten. Wij zijn dé online webwinkel voor unieke e-scooters. Ons doel is om deze designs voor iedereen toegankelijk te maken. Ze zijn nu eenmaal steeds populairder aan het worden, je ziet ze tegenwoordig overal op straat. E-scooters zijn de toekomst, en wij werken trots verder aan die toekomst.

Uitgebreid assortiment

E-scooterexpert.nl heeft voor iedereen wat wils. Wij bieden een ruim assortiment aan waarin verschillende unieke modellen staan. E-scooters in ieder mogelijke uitvoering zodat jij vindt waarnaar je opzoek bent. Er is een ruime keuze aan merken en specificaties beschikbaar.

Wij bieden merken aan zoals Emco, Lifan, Nipponia en GoMax. Wie weet zit jouw favoriete merk hier wel tussen. Er zijn scooters met een snelheid tot en met 25 km/uur en scooters met een snelheid tot en met 45 km/uur.

Klantenservice

Indien het gewenste model er niet tussen staat, kan je altijd onze serviceafdeling contacteren. Die zullen jou verder helpen en de nodige informatie aan jou bezorgen.

Aangezien wij erg belang hechten aan de 100% tevredenheid van onze klanten, hebben wij een chatfunctie waar je terecht kan met al jouw vragen. Dus blijf niet me je vragen zitten, wij zijn er om te helpen.

Officieel lid Stichting Webwinkelkeur

E-scooterexpert.nl is officieel lid van Stichting Webwinkelkeur. Dit is een keurmerk met als doel dat mensen veilig online aankopen kunnen doen. Dit wil zeggen dat je bij ons gegarandeerd veilig en gemakkelijk online kan bestellen, zonder enige problemen.

Transparant

Wij streven ernaar om een transparant bedrijf te zijn, dit doen wij mede door al onze bedrijfsgegevens vaak zichtbaar op onze site neer te zetten. Mocht je vragen hebben of iemand aan de lijn willen hebben die je iets meer verteld over een bepaalde e-scooter, bel dan zonder twijfel, verzend een chatbericht of mail ons! 

  • Tel: 085 - 004 14 66
  • Email: Info@e-scooterexpert.nl
  • Telefonisch bereikbaar: Ma-Za 09:00-18:00
  • Livechat beschikbaar: Ma-Zo 07:00 - 22:00

 

Waar ben je naar op zoek?

Mijn winkelwagen