Herroepingsrecht

Heb je een elektrische scooter bij ons besteld, maar valt deze je, om welke redenen dan ook, tegen? We vinden het jammer om te horen dat de scooter tegenvalt en/of dat de e-scooter u tegenvalt. Uiteraard bieden we je de gelegenheid om je scooter te retourneren.

14 dagen bedenktijd
Wanneer je online een scooter least of koopt via E-scooterexpert.nl, valt dit onder ‘kopen op afstand’. Dit betekent dat je automatisch 14 dagen bedenktijd krijgt na de definitieve acceptatie van het leasecontract.

Let op: wanneer de scooter op naam is gesteld of meters heeft gemaakt (dit omvat ook een testrit om te kijken of de scooter wel naar wens is), vervalt het herroepingsrecht en is het niet meer mogelijk om je scooter kosteloos te retourneren. De scooter is dan namelijk niet meer nieuw, maar tweedehands. E-scooterexpert.nl kan een e-scooter alleen terugnemen wanneer deze nog niet op naam is gesteld en er nog niet op is gereden. Als je de e-scooter wilt retourneren dat zult u de scooter nog niet direct op uw naam moeten zetten en mag u hier niet op gereden hebben. Echter willen wij ook benadrukken dat u niet op een (e-)scooter kunt gaan rijden zonder dat deze op naam staat en/of niet verzekerd is.

 


Scooter retourneren
Valt de kleur je tegen? Past het formaat van de scooter toch niet helemaal bij je of heb je je simpelweg bedacht? Neem contact op met onze klantenservice als je je scooter definitief wil retourneren. Let hierbij op de volgende uitgangspunten:

  • De zichttermijn van 14 dagen geldt alleen voor bij e-scooterexpert.nl aangeschafte scooters en omvat zowel koop als lease;
  • De zichttermijn geeft je het recht om de koopovereenkomst binnen deze termijn en zonder opgaaf van reden te herroepen en gaat in op het moment dat de leaseaanvraag definitief is goedgekeurd door de bank.
  • De scooter is nog in ongebruikte staat (er is nog niet op gereden) en nog niet op naam gezet bij het RDW.

Lees meer over je herroepingsrecht in onze algemene voorwaarden

Retourneren stappenplan
Wil je je scooter retourneren? Volg dan de volgende stappen:

Stap 1: 
Om aanspraak te maken op je herroepingsrecht vul je het contactformulier op onze website in. Hiermee stel je ons op de hoogte van jouw beslissing om de koop- of leaseovereenkomst te herroepen.

Stap 2:
Nadat wij je retourverzoek hebben ontvangen en bevestigd, dien je ons de betreffende producten zo snel mogelijk (binnen 14 dagen) terug te sturen. Eventuele verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Stap 3:
Heb je je scooter gekocht? Uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de scooter en eventuele accessoires wordt het totale aankoopbedrag teruggestort. 
Heb je een lease scooter? Dan mag je een andere scooter uitzoeken of je lease annuleren (hiervoor gelden de algemene voorwaarden van kredietverstrekker Scooterflex). We nemen in dit geval persoonlijk contact met je op.

Klantenservice
Heb je nog vragen over het retourneren of wil je dat iemand van onze klantenservice je persoonlijk te woord staat? Neem contact op via het contactformulier, mail naar info@e-scooterexpert.nl of bel naar onze klantenservice 085 004 14 66.

 

Identiteit ondernemer

 

E-scooterexpert  valt onder BELO Trading B.V.
info@E-scooterexpert.nl
Tel: 085 - 004 14 66
KVK: 82588813
Livechat 7 dagen per week bereikbaar 

Waar ben je naar op zoek?

Mijn winkelwagen