Wat is de beste elektrische bezorgscooter van 2021?

De beste elektrische bezorgscooter van 2021

De beste elektrische bezorgscooter van 2021, daar gaan we vandaag achter komen! Een elektrische bezorgscooter wordt beoordeeld op meerdere aspecten. We kijken bij een bezorgscooter naar: actieradius, bouwkwaliteit, draagbaarheid en veiligheid.
Er zijn verschillen tussen de elektrische bezorgscooters en die nemen we allemaal even door.

Wat voor elektrische bezorgscooters zijn er?

Er zijn drie bezorgscooters die we gaan behandelen.

- Nipponia eViball
- Nipponia F7
- Nipponia F3

Zoals eerder benoemd worden de bezorgscooters beoordeeld op vier criteria. Maar wat betekenen ze?

Actieradius: Hoe ver de e-scooter kan rijden op één accu lading.
Bouwkwaliteit: Hoe stevig is de e-scooter gebouwd en kan deze stoepjes op en af?
Draagbaarheid: Hoeveel kilo mag er maximaal op de e-scooter?
Veiligheid: Hoe veilig is de e-scooter om een hele avond op te rijden?

Nipponia eViball

Elektrische bezorgscooter Nipponia eviball 2021

De Nipponia eViball, uitgebracht in 2021 en gefabriceerd in voormalig Honda fabriek.

Actieradius: Een hele avond bezorgen op één of twee accu's moet geen probleem zijn, de e-scooter gaat tenslotte de hele avond gebruikt worden. De eViball haalt op één accu een bereik van 85km. Bij twee accu's is dit 170km.

Voor een flinke bezorgavond heb je al gauw twee accu's nodig.

Bouwkwaliteit: Zoals eerder gezegd is de eViball geproduceerd in een voormalige Honda fabriek en dat is merkbaar. De eViball zit enorm stevig in elkaar en is overal netjes afgewerkt. 

Draagbaarheid: Een bezorgscooter moet waarschijnlijk veel kilo's met zich meenemen tijdens de rit en een zware bezorgkoffer, daarom is het draaggewicht van belang. De eViball mag 260kg dragen. Dit is genoeg voor een bestuurder en een volle bezorgkoffer.

Veiligheid: We willen dat de bestuurder van de E-scooter zo veilig mogelijk is. Op de eViball is daar meer dan genoeg voor gezorgd. De eViball beschikt over LED verlichting, de bezorger zal dus goed worden gezien en kan goed zien. Daarnaast beschikt de eViball over CBS. Het beste remsysteem voor op de elektrische scooters.

Bekijk de eViball hier

De Nipponia eViball is een geschikte bezorgscooter. Onze elektrische-bezorgscooter experts beoordelen de eViball met een 7.5

Nipponia F7

Elektrische bezorgscooter Nipponia F7 de beste van 2021

De Nipponia F7 is een écht werkpaard. Deze E-scooter is gebouwd om te bezorgen en vele kilometers te rijden. Deze e-scooter is geproduceerd om maar liefst 7 jaar mee te gaan, en daarom heet hij de F7.


Actieradius: 
De Nipponia F7 kan op 1 accu van 34ah maar liefst al 120km op de iets grotere accu van 52ah is dit al 185km, bizar als je het ons vraagt! Dit is zeker genoeg om een hele avond maaltijden rond te brengen.

Bouwkwaliteit: De F7 is echt gemaakt om een avond te bezorgen waarmee hij meerdere stoepjes op en af gaat. Deze E-scooter zit enorm stevig in elkaar en maakt gebruik van een dubbele achtervering, hierdoor zijn stoepjes geen probleem. 

Draagbaarheid: De e-scooter kan maar liefst 261kg dragen. Dat is zeker genoeg voor een bezorgkoffer vol. Hierdoor is de F7 uitermate geschikt om zware maar ook lichte producten mee te vervoeren.

Veiligheid: Aan veiligheid van de bestuurder is zeker gedacht op de F7. De F7 heeft namelijk rondom LED verlichting. Daarnaast heeft hij ook het beste remsysteem op de markt: CBS. Met 1 remhendel worden alle 2 de remmen gebruikt. Hierdoor wordt de remweg korter.

Bekijk de F7 hier

De Nipponia F7 is écht gemaakt om te bezorgen. Onze elektrische-bezorgscooter experts beoordelen de Nipponia F7 met een 9.5

Nipponia F3

Nipponia F3 elektrische bezorgscooter 2021

De Nipponia F3 is een grote comfortabele e-scooter. Met zijn 16 inch voorwiel en 14 inch achterwiel is hij enorm comfortabel. Er is genoeg ruimte op de F3 en er zijn voor gemonteerde gaten voor een bezorgkoffer achterop.

Actieradius: De F3 heeft standaard 2 x 21 ah, hiermee behaalt hij een actieradius van +/- 150km. Dit is zeker genoeg voor een avond bezorgen. Optioneel is een 1 x 52ah accu, deze accu behaalt een actieradius van +/- 180km. Dit is meer dan genoeg voor een hele avond maaltijden bezorgen.

Bouwkwaliteit: De F3 is zeer stevig gebouwd en maakt gebruik van dubbele achtervering. Door zijn 16 inch voorwiel is robuust rijden geen probleem. Een stoepje op en weer af, daar is de F3 voor gemaakt.

Draagbaarheid: Deze E-scooter mag maximaal 261kg dragen, dit is genoeg voor 1 persoon en een flinke bezorgkoffer. 

Veiligheid: Ook de F3 beschikt over CBS en rondom LED verlichting. Dit is een pluspunt van de E-scooter.

Bekijk de F3 hier

Onze elektrische-bezorgscooter experts beoordelen de F3 met een 8.5

Ben je benieuwd geworden naar een elektrische bezorgscooter? We nodigen onszelf graag uit bij jou voor een proefrit. Klik hier om een proefrit aan huis in te plannen.

Als ondernemer kun je aanspraak maken op meerdere belastingvoordelen en/of subsidies. Wil je meer informatie hierover? Klik dan hier

Opzoek naar meer informatie? Of heb je vragen voor ons? Neem dan hier contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?

Mijn winkelwagen